Мосійчук із Радикальної партії побив мажора, який мало не наїхав «мерсом» на бійця АТО

Мосійчук із Радикальної партії побив мажора, який мало не наїхав «мерсом» на бійця АТО

В Одесі нардеп від РП Ігор Мосійчук публічно провів виховну роботу з одеситом, який своїм чорним «Мерседесом» ледь не роз’їхав демобілізованого бійця АТО.

Джерело: Відомості

Про це написав у Facebook його однопартієць Андрій Лозовий і опублікував фото «розбірок», повідомляють Патріоти України.

«Стояв собі депутат Ігор Мосійчук в Одесі на Гагарінському плато, стояв спокійно, дивився на Чорне море, курив та нікого не чіпав. Раптом біля спокійного радикала пригальмував чорний Mercedes G («кубик») із номерами ВН 0052 АЕ… Мажорний хлопчик за кермом Mercedes’а точно не знає, як виглядає кулемет. Він не передав на фронт навіть дві консерви. Й ніколи не відвідував героїв у госпіталі. В нього це на лобі написано. Зате, розсікаючи по парковій зоні в Одесі, ледь не наїхав на демобілізованого бійця батальйону імені Кульчицького. Більше того — чмо відкрило віконце та почало понтуватися і грубіянити тому, хто захищає мир і спокій, зокрема і таких ось мажорчиків», — розповідає нардеп, що був присутній під час цього інциденту.

На викладених фото видно, що Мосійчук практично з кулаками почав виховувати хлопця. «Мосійчук… людина з неабиякими педагогічними здібностями. Тому виховна робота тривала недовго…», — двозначно описав методи нардепа його колега. 

Лозовий також зазначив, що політики вже звернулися в обласний військкомат із вимогою перевірити, чому власник VIP-позашляховика досі не в армії, а хуліганить у місті.

Loading...