Спортсмени Луцька долучилися до заходів з нагоди річниці міста-побратима Бреста

Спортсмени Луцька долучилися до заходів з нагоди річниці міста-побратима Бреста

Збірні команди ветеранів міста Луцька взяли участь у VІ міжнародному міні-футбольному турнірі серед аматорських команд з нагоди 996-ї річниці міста Бреста.

Джерело: Відомості

Минулої суботи та неділі збірні команди ветеранів міста Луцька за сприяння Луцького міського голови в рамках урочистостей з нагоди 996-ї річниці міста Бреста (Республіка Білорусь) брали участь у VІ міжнародному міні-футбольному турнірі серед аматорських команд (35 років та старші).

У турнірі боротьбу за нагороди вели вісім команд, серед яких три — з України (Житомир, Луцька «Політехніка» і «НІКО Ветеран-Лучеськ») та білоруські команди — з Мінська, Баранович, Берези, Ляхович та Бреста.

Луцька «Політехніка», згідно з жеребкуванням, потрапила в групу «А», а ветерани — в групу «Б». На попередньому етапі в одноколовому турнірі з'ясувалося, які з команд в наступному раунді боротимуться за головні нагороди.

За підсумками усіх попередніх ігор команда Луцького вишу посіла третє місце у підгрупі й в матчі за 5-6 місце зустрічалася з житомирянами. Проте клас суперника був вищим, і в результаті — поразка 0:2.

Ветерани більш вдало провели турнір. Тільки гірша різниця забитих та пропущених голів не дозволила їм зайняти першу сходинку в підгрупі. У результаті — друге місце та продовження боротьби лише за бронзові медалі.

У фінальному матчі за третє місце з командою Мінська лучани були лідерами гри. Проте долю поєдинку вирішив один гол, який за декілька хвилин до закінчення гри був забитий у наші ворота. Отже, поразка 0:1 і лише почесне четверте місце.

Незважаючи на результати, організатори турніру відзначили якісну гру наших ветеранів-аматорів. Так, кращим воротарем було визнано голкіпера Олега Мілінчука, а кращим захисником — Леоніда Чабана з команди «НІКО Ветеран-Лучеськ», а гравця Луцької «Політехніки» Ігоря Вінцюка — кращим гравцем турніру.

Луцькі ветерани на завершення турніру подякували організаторам і запросили збірну команду міста Бреста «Адамс» 22-23 серпня взяти участь у міжнародному ветеранському турнірі, присвяченому Дню Незалежності України та Дню міста, який відбудеться на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Loading...