Бойовики-втікачі розповіли про жахіття, які кояться у «бандитському батальйоні ЛНР»

Бойовики-втікачі розповіли про жахіття, які кояться у «бандитському батальйоні ЛНР»

Бандити «ЛНР» розпилюють болгарками, ґвалтують і закопують заживо.

Джерело: Відомості

На Луганщині орудують бандити із хворою психікою, які ставлять досліди над мирними мешканцями та неугодними бійцями. Про це заявила дружина одного з бойовиків банди Марина, яка разом із чоловіком та маленькою дитиною втекла до Росії, ховаючись від ватажка банди «Брянка СРСР» Дмитра Пендюріна із позивним «Лютий», пише ТСН.

«Якщо я почну розповідати в усіх барвах, у вас зуби спітніють. Як змушували хлопців плавати і стріляли по них, щоб вони швидше пливли. Як потім вирізалися кулі, як відрізалися голови. Всі ті люди з нашого міста, які у мене на очах загинули та які закопані у нас на базі, як собаки, за загоном для страусів — там ціле кладовище. Батьки їх шукають і не знають, де вони. Я ж не вийду й не скажу їм: «Ой, а я знаю, де ваш син закопаний», — розповіла вона, додавши, що потайки брала у санчастині знеболювальні й давала їх полоненим.

За її словами, це могли бути як мирні мешканці, які порушили комендантську годину або перебрали з алкоголем, так і бійці інших підрозділів або навіть «свої», хто не бажав миритися із беззаконням. Частими були й розбірки через гроші. «Більшу частину вбивали, забивали, ґвалтували як дівчаток, знущалися, стріляли, ставили досліди. За кого привезли «бабки» (батьки, родичі), тих відпускали цілими й неушкодженими — так, надають лопатою по спині», — згадала жінка, додавши, що в банді багато людей із хворою психікою, які заради розваги могли відрізати чоловіку пеніс або ж розпилювали живу людину болгаркою.

Терористи втекли до Росії після того, як під час побутової сварки чоловіка Марини, так званого заступника командира з матеріально-технічного забезпечення (насправді зводилося до розпилу заводів і шахт на брухт і його продаж, — ред.) Євгена із позивним «Арбат» ледь не убили пострілом у голову.

Жінка випросила у ватажка спробувати врятувати чоловіка, проте коли до лікарні почали приходити представники спецслужб, Марині зателефонували знайомі та попередили, що ватажок банди «Лютий» збирається їх убити.

«Ще коли ми лежали в Луганську в лікарні, одразу кілька людей мені сказало, що нам треба терміново їхати. Це говорили і люди з луганської міліції, і наші хлопці з бази мені телефонували: «Забирай Жеку, їдьте терміново, під вас каламутять, хочуть вас укатати». Я до останнього не вірила, навпаки, дзвонила Дімі, мовляв, так і так, він відповідав: «Маринко, не вір, скажи, хто це сказав, я його розстріляю!». А потім якогось дня він обдзвонив усіх моїх подруг і попросив: «Коли Марина буде їхати до Брянки з Луганська, наберіть мене, мені треба з нею зустрітися, поспілкуватися», — зазначила вона.

Марина розповіла, що після цього зателефонувала близька людина з банди, яка прямо сказала, що їх хочуть убити. Цю ж інформацію підтвердив знайомий із луганського МВС. Наразі сім’я бойовиків перебуває у Росії, але постійно чекають на підісланих комбатом «Лютим» убивць.

Loading...