Арнольд Шварценеггер відсвяткував день народження у компанії колишньої дружини

Арнольд Шварценеггер відсвяткував день народження у компанії колишньої дружини

«Залізний Арні» та його екс-благовірна Марія Шрайвер вийшли в люди разом: свій 68-й день народження зірка бойовиків відзначив у сімейному колі.

Джерело: Відомості

Цього дня актор зустрівся з 59-річною колишньою дружиною та двома з чотирьох їхніх спільних дітей — доньками Кетрін (25 років) і Крістіною (23) — в готелі Montage у Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія.

Папараці підловили колишню пару в той момент, коли Марія та Арнольд виходили з готелю. Колишній чоловік по-джентльменськи прочиняв екс-дружині дверцята автомобіля. 

Шрайвер була вбрана в темно-синю сукню для прогулянки, волосся заколене гребінцем, на плечі — біла сумка, ручки якої оздоблені грубим ланцюгом мідного кольору. Шварценеггер був у чорній футболці-поло та круглих окулярах у черепаховій оправі.

Нагадаємо, екс-подружжя, яке, крім дочок, має ще двох синів — 21-літнього Патріка та 17-річного Крістофера, розірвало шлюб у 2011 році. Невдовзі після оголошення їхнього розлучення актор публічно зізнався, що є батьком дитини економки, котра тривалий час працювала в їхній родині. Шрайвер подала на розлучення в липні 2011 року, після 25 років шлюбу.

«Залізний Арні» в одному з останніх інтерв’ю зізнався, що найбільша втрата у його житті — втрата Марії.

Loading...