Пластичний хірург розповів, які операції робила Аліна Гросу

Пластичний хірург розповів, які операції робила Аліна Гросу

Не так давно соціальні мережі української співачки й актриси Аліни Гросу зарясніли фотографіями в новому іміджі.

Джерело: Відомості

Читачі відразу відзначили, що Аліна змінилася кардинально та запідозрили, що тут не обійшлося без пластики.

Журналісти редакції hochu.ua звернулися за коментарем до пластичного хірурга Дмитра Слоссера («Поверніть мені красу» на 1+1).

«Аліна Гросу, безумовно, вдавалася до послуг пластичного хірурга, але, мабуть, цьому передувало ще й серйозне схуднення — без схуднення вона так би не виглядала. Плюс, судячи з усього, крім пластичного хірурга, над нею попрацював стиліст, тому що вона повністю змінила імідж, стала абсолютно невпізнанною. Це дві різні людини, в останніх фотографіях важко впізнати колишню Гросу», — каже Дмитро, дивлячись на фотографії «до» і «після».

За словами Слоссера, оперативне втручання було проведене серйозне: «Тюнінг був здійснений повний: і підтяжка брів, і пластика губ, і пластика носа, і зменшення розміру щік — з видаленням кількох корінних зубів. Зміна щік виконана настільки радикально, що, на мій погляд, це вибивається з якихось естетичних пропорцій. Мені здається, її щоки зараз непропорційні рисам обличчя, що виглядає неприродно та ненатурально. Я б рекомендував Аліні змінити фото в паспорті при настільки радикальному редизайні».

Loading...