Терористи атакували мирне селище Гостре та здійснили за добу 105 обстрілів

Терористи атакували мирне селище Гостре та здійснили за добу 105 обстрілів

Незаконні збройні формування 105 разів порушили режим тиші.

Джерело: Відомості

Російсько-терористичні війська продовжують обстріли українських позицій, нехтуючи всіма домовленостями та використовуючи майже всі види зброї.  Як повідомляє штаб АТО, минулої доби, з 18 години до опівночі, бойовики 46 разів порушили режим припинення вогню. 

«О 18.00 з БМП та о 19.15 зі 120-міліметрового міномета були обстріляні наші позиції неподалік Опитного, що на Донеччині. У цьому ж секторі злочинці зі сторони Донецька гатили зі 122-міліметрової артилерії по українських захисниках в районі Водяного та зі 152-міліметрової артилерії по Яснобродівці. З десятої години вечора та майже до опівночі по опорному пункту в Мар’їнці окупанти били з танка», — кажуть у штабі.

Повідомляється, що активність ворога спостерігалась і на Артемівському напрямку. Противник зі 122-міліметрової артилерії, БМП, мінометів 120-го калібру обстрілював сили АТО в селищі Луганське. Також двічі під вогонь 120-міліметрових мінометів потрапила Станиця Луганська. 

«Черговим підтвердженням безпринципності бойовиків став учорашній обстріл мирного селища Гостре. О 20.25 зі сторони шахти Абакумова з 152-міліметрової артилерії найманці били по населеному пункту, наражаючи на небезпеку насамперед мирне населення Донбасу», — додали у штабі.

Зазначається, що протягом 30 липня незаконні збройні формування 105 разів порушили режим тиші. 10 разів злочинці використовували артилерію, 28 — міномети, 7 — танки і БМП, 65 разів стрілецьку зброю та гранатомети. 

Loading...