Актриса Ольга Прокоф’єва в молодості покинула багатого залицяльника заради актора

Актриса Ольга Прокоф’єва в молодості покинула багатого залицяльника заради актора

Шлюб Прокоф’євої і Соколова був недовгим.

Джерело: Відомості

Російська акторка Ольга Прокоф'єва, яка зіграла Жанну Аркадіївну у серіалі «Моя прекрасна няня», сильно закохалася. Заради пристрасті вона залишила багатого коханця, який красиво залицявся, і пішла до актора.

Актор Юрій Соколов розповів в інтерв'ю, що коли він познайомився з Ольгою Прокоф'євою, вона зустрічалася з відомим російським бізнесменом, передає «Сегодня».

«У 1985 році в Театр Маяковського, де я на той час відпрацював чотири роки, прийшло поповнення — випускниці ГІТІСу, серед яких була й Оля. Я відразу звернув на неї увагу — струнка, в коротенькій спідничці, жива, усміхнена ...» — згадав Соколов.

Під час літніх гастролей в Алма-Аті між Прокоф'євою і Соколовим закрутився роман, про який незабаром дізналися колеги.

«Так ми, загалом, ні від кого і не ховалися. Справа ж молода: мені трохи за 30, Прокоф'євій 20 з хвостиком. Втім, було одне але: я знав, що вона не вільна. Ольга чотири роки була з чоловіком, який її дуже любив і весь цей час просив вийти за нього заміж, він був готовий навіть розлучитися. Але Оля відмовлялася. Та й я формально був одружений на артистці нашого театру, хоча ми вже не жили разом. Шанувальник Ольги хоча й не був ще олігархом, але вже не бідував. Пам'ятаю, мій друг Женя Каменькович, дізнавшись про наш роман, жахливо розпереживався: «Ти що, з Прокоф'євою зв'язався? З глузду з'їхав?! В асфальт же закатають! І ніхто не дізнається, де могилка твоя». Повертаємося після гастролей — Олю зустрічають з квітами. Майбутній олігарх під'їхав за нею прямо до трапу літака, минувши всі пости та кордони. Вона сідає в його машину й їде», — згадав Юрій.

Однак після повернення в Москву Прокоф'єва все пояснила залицяльнику, в той же день зібрала речі та пішла від нього. «Пам'ятаю, я її запитав якось: «Ти його любила?» Вона відповіла: «Ні. Але ця людина мені допомогла вступити до інституту, він займався зі мною, адже він за професією режисер». Взагалі я вважаю, що в цій ситуації вони обоє опинилися на висоті. Оля чесно у всьому зізналася, він вчинив як справжній чоловік — зрозумів, що його жінка покохала іншого, і відпустив на всі чотири сторони. Все було інтелігентно, він більше ні разу її не потурбував», — завершив розповідь Соколов.

Додамо, що шлюб Прокоф'євої та Соколова був недовгим. Зараз популярна актриса незаміжня, виховує сина.

Loading...