Екс-«ВІА Гра» розповіла, як вона плакала за групою

Екс-«ВІА Гра» розповіла, як вона плакала за групою

Артистка згадала, що з важким серцем покидала колектив.

Джерело: Відомості

Екс-учасниця тріо «ВІА Гра» Ольга згадала часи, коли була в складі групи. Романовська пишається своєю участю в колективі (в цей момент виходять одні з найпопулярніших хітів групи — «ЛМЛ» і «Цветок и нож»).

Артистка зізналася, що колись у неї наверталися сльози при одній тільки згадці про групу. Співачка досі прислухається до думки Костянтина Меладзе та тепло відзивається про його нову групу:

«Я була на концерті «ВІА Гри» і, зізнаюся, приємно здивувалася. Так, це інша група — зовні, енергетично, з хореографії та подачі... Але вона точно не гірша — просто нова «ВІА Гра». Минуло багато часу, змінилися люди, з'явилися нові пісні... Я вже не відчуваю ні туги, ні ностальгії, ні ревнощів. Колись у мене наверталися сльози при одній тільки згадці про групу, а тепер я просто отримую задоволення від хорошого концерту з гарними артистами і піснями», — розповіла Романовська в інтерв'ю виданню «Телегід».

Зазначимо, що вісім років тому Ольга Романовська вийшла заміж за одеського бізнесмена й залишила сцену заради сім'ї. Зараз пара виховує двох дітей — 13-річного Олега та 8-річного Максима.

До речі, за словами Ольги, чоловік активно її підтримує та бере участь у розвитку її проекту.

«Чоловік мене не просто підтримує, він бере активну участь у розвитку мого проекту. Для нього це не потурання моїм примхам, а допомога в самореалізації дружини, яка може стати гарним фінансовим джерелом для всієї родини. Андрій — геніальний менеджер і точно знає, що нас чекає попереду. Якщо він береться за справу, то успіх гарантований. У нього дивне чуття та організаторські здібності», — поділилася Романовська. 

Loading...