Волинські «дитячі» міліціонери навідали дітлахів у християнських таборах

Волинські «дитячі» міліціонери навідали дітлахів у християнських таборах

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Рожищенського райвідділу завітали до православно-патріотичного табору Рожищенського благочиння і табору «Проти течії» Церкви Євангельських християн-баптистів.

Джерело: Відомості

Діалог правоохоронців із дітьми розпочався з обговорення основних правил поведінки під час літнього відпочинку, інформує прес-служба волинської міліції. Як не стати жертвою злочину? Як діяти в екстремальних ситуаціях? Як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних речовин і боєприпасів? На всі ці запитання працівники міліції дали вичерпні відповіді та поради.

— Показали дітям інформаційні плакати «Дивися під ноги», в яких у доступній формі подається роз’яснення, які загрози несуть боєприпаси й інші вибухові предмети. А відтак розповіли, як необхідно діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів, — каже оперуповноважений КМСД Рожищенського РВ УМВС лейтенант міліції Дмитро Окуневич.

— Все частіше через постійну зайнятість батьки недостатньо уваги приділяють дітям. У нас, як і в організаторів таких таборів, є спільна мета — простягнути руку допомоги тим підліткам, котрі опинились у складних життєвих обставинах або ж переступили межу закону, допомогти їм визначити пріоритети, спрямувати в правильне життєве русло, — підсумував старший оперуповноважений КМСД Рожищенського РВ УМВС капітан міліції Андрій Торожнюк.

За словами організаторів, християнські табори — відмінний варінт проведення літа для дітей, адже тут вони не просто відпочивають, а й стають духовно міцнішими. А таке спілкування із правоохоронцями — важливий аспект у корегуванні поведінки проблемних вихованців.

Loading...