Волинські відділення ПриватБанку доступні для людей з обмеженими можливостями

Волинські відділення ПриватБанку доступні для людей з обмеженими можливостями

Для зручності клієнтів з обмеженими можливостями у відділеннях ПриватБанку, що на Волині, облаштовано пандусні підйоми.

Джерело: Відомості

Як зазначає прес-служба ПриватБанку, сьогодні клієнти банку можуть вільно потрапити до фінансової установи та здійснити необхідні операціїї самостійно або з допомогою співробітника банку.

Часто для здійснення тих чи інших своїх життєвих планів людині з інвалідністю необхідно потрапити до певних установ, закладів, об’єктів торгівлі. Як це зробити тим, хто пересувається за допомогою інвалідного візка? Саме тоді в нагоді стають спеціально обладнані для таких людей заїзди — пандуси, універсальний дизайн приміщень, пристосування тощо.

Загалом на цей момент облаштовано 160 приміщень на Волині, 40 з яких розташовані у Луцьку. З них 27 — це відділення ПриватБанку.

«Ми хотіли б поширити думку, що відділення ПриватБанку — це простір, доступний для всіх. Треба ігнорувати будь-який бізнес, який не мислить категоріями, — говорить Юрій Лучко, керівник напрямку Розвитку та підтримки Північно-Західного РУ ПриватБанку. — Залишати наших клієнтів поза межами соціального життя неможливо. Як доказ цьому — наші відділення на Волині, які радо вітають усіх відвідувачів».

Довідка: У 2014 році одне з волинських відділень ПриватБанку стало переможцем у конкурсі доступних об’єктів «Волинь без перешкод» у номінації «Відкритий до маломобільних груп населення».

Loading...