Волинські бібліотекарі разом із читачами вшанували Володимира Великого

Волинські бібліотекарі разом із читачами вшанували Володимира Великого

Нікого не залишив байдужим вірш про наболіле «Стояла літня спека…» поетеси-початківця Катерини Мельник — студентки НУБіП.

Джерело: Відомості

28 липня бібліотекарі селища Стара Вижівка зібралися, щоб вшанувати пам’ять славетного князя, а саме провести народні читання віршів про Володимира Великого — видатного державного та політичного діяча, творця середньовічної європейської держави Руси-України та у зв’язку з 1000-річницею його упокоєння, що виповнюється в липні 2015 року. 

На продовження народних читань було проведено бліц-опитування «Володимир Великий і Україна», огляд літератури «Видатні постаті в історії України» — викладка книг якого була розміщена на вулиці.

Народні читання бібліотекарів продовжили мешканці селища, які прийшли на свято. Свої вірші читали Олена Чабан, Галина Баранова. Нікого не залишив байдужим вірш про наболіле «Стояла літня спека…» поетеси-початківця Катерини Мельник — студентки НУБіП.

Дитяча бібліотека організувала дитячі розваги, ігри. Діти із задоволенням відгадували назви казок під час вікторини, активно долучились до конкурсу малюнка «Україна в нас єдина» як малеча, так і дорослі, які допомагали своїм дітям творити їх «шедеври».

Всі учасники дійства були запрошені до бібліотеки на віртуальну подорож «Київська держава часів Володимира Великого».

Loading...