Бен Аффлек зраджував дружині з нянькою

Бен Аффлек зраджував дружині з нянькою

Іноземні ЗМІ підірвала новина, що Бен Аффлек зраджував дружині з нянею.

Джерело: Відомості

Дізнавшись про інтрижку чоловіка, 43-річна Дженніфер Гарнер звільнила молоду суперницю, яка скористалася розладами в її родині.

Поки зірки продовжують процес розлучення, репортери розкопують цікаві факти про їхні стосунки. Виявляється, велелюбний Бен примудрився спокусити няню своїх дітей — 28-річну Христину Узунян. За інформацією видання Us Weekly, Гарнер прийшла в лють, коли дізналася про це, і звільнила дівчину, передають «Дни.ру».

Тепер блогери жартома називають Аффлека другим Шварценеггером і роблять ставки, чи встиг 42-річний голлівудський серцеїд нагуляти собі позашлюбну дитину. Поки ж актор продовжує носити обручку та відпочивати на морі з Гарнер і дітьми — дев'ятирічною Вайолет, шестирічною Серафіною та трирічним Семьюелем.

Однак репортери стверджують, що звільнення не розлучило Христину й Бена. Його роман з колишньою нянею, найнятою через елітне агентство з підбору персоналу, нібито триває. За словами інсайдерів, закохані ведуть листування і влаштовують побачення в новій квартирі Аффлека в Лос-Анджелесі. Кажуть, Узунян сподівається і вірить, що коли-небудь коханий на ній одружується. «Вона думає, що у них справжня любов», — повідомило джерело.

Офіційний представник актора прокоментував новину про няню своєрідно. Він попросив журналістів більше не друкувати «сміття», яким є ця брехлива інформація. А джерела вперто розповідають, що, ледве влаштувавшись на роботу в будинок Аффлека і Гарнер, Узунян почала фліртувати з батьком своїх вихованців. Усе закінчилося взаємним фліртом і зустрічами наодинці, без дітей.

Loading...