Бойовики 82 рази обстрілювали сили АТО з артилерії, мінометів та гранатометів

Бойовики 82 рази обстрілювали сили АТО з артилерії, мінометів та гранатометів

Вчорашня доба закінчилась обстрілами позицій сил АТО з артилерії біля Старогнатівки.

Джерело: Відомості

Протягом ночі в зоні АТО бойовики продовжували порушувати режим тиші з використанням забороненого озброєння майже вздовж усієї лінії розмежування.

Як повідомляє штаб АТО, з 18 години 29 липня і до опівночі незаконні збройні формування в основному обстрілювали наші позиції, дислоковані поблизу Донецька та в районі Артемівська.

«З 17.45 до 20.30 ворог вів вогонь із 120-міліметрових мінометів по нашому опорному пункту неподалік Пісків. А о 21 і 22 годині з танку зі сторони Горлівки найманці обстріляли сили АТО в районі Ленінського, що на Артемівському напрямку. Також з танку бойовики вели вогонь по наших позиціях у Трьохізбенці, що на Луганщині. Крім того, тричі зі 120-міліметрових мінометів злочинці гатили по Красногорівці та Майорську», — кажуть силовики.

Також бойовики стріляли з артилерії.

«О 22.15 бойовики зі 152–міліметрової артилерії били по Яснобродівці, що на Донеччині. А о 22.35 найманці з використанням артсистем калібрів 152 та 122 міліметри знову вели вогонь по позиціях українських воїнів в районі Ленінського», — додали у штабі.

Повідомляється, що вчорашня доба закінчилась обстрілами позицій сил АТО з танку й артилерії біля Старогнатівки, на Маріупольському напрямку.

Бойовики 82 рази порушили режим припинення вогню, використовуючи при цьому артилерію, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. 

Loading...