Понад 9,5 тисяч жертв холокосту отримали компенсації через ПриватБанк

Понад 9,5 тисяч жертв холокосту отримали компенсації через ПриватБанк

За півроку через відділення ПриватБанку понад 9,5 тис. колишніх в’язнів концтаборів і гетто та тих, хто пережив німецьку окупацію, отримали компенсації жертвам холокосту.

Джерело: Відомості

Як повідомили в банку, ПриватБанк почав здійснення таких виплат у грудні 2014 року та є банком-агентом, уповноваженим урядом Федеративної Республіки Німеччина виплачувати компенсації жертвам нацизму на території України в рамках компанії Claims Conference.

«Ми в банку з особливою увагою ставимося до проведення виплат жертвам нацизму, — каже керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. — Більшість одержувачів — люди похилого віку, тому технологію виплат побудовано так, щоб отримання грошей у банку було максимально простим, зручним і комфортним».

ПриватБанк проводить подібні виплати вже понад 15 років. Усім одержувачам на пільгових умовах відкривають банківські картки в євро та здійснюють зарахування коштів без комісій. Детальну інформацію про порядок одержання грошей можна отримати, зателефонувавши на номер спеціальної гарячої лінії банку: +38 (092) 900 00 04.

Loading...