Христина Асмус готується народити чоловікові сина

Христина Асмус готується народити чоловікові сина

Павло Воля впевнений, що для повного щастя Харламову не вистачає сина.

Джерело: Відомості

Павло Воля вмовив російську актрису Христину Асмус народити сина. Репортери з'ясували, що, завдяки пораді шоумена, Гарик Харламов і його дружина всерйоз задумалися про розширення сім'ї, передає «Сегодня».

У 27-річної Христини та 34-річного Гарика вже підростає дочка Настя. Щасливе подружжя вирішило, що прийшов час народити їй братика. На цю думку їх навів колега «Бульдога» Павло Воля, який не раз заявляв, що діти — це найбільша радість у житті. У нього й гімнастки та телеведучої Ляйсан Утяшевої вже є син і донька, але шоумен не думає зупинятися на досягнутому.

В оточенні Павла вже говорять: «Видно, третє не за горами». Дружина Волі Ляйсан теж в інтерв'ю каже, що мріє про велику сім'ю та готова в будь-який момент проміняти свою успішну кар'єру на тихі сімейні радощі. Поки ж вона примудряється гармонійно поєднувати зйомки й виховання двох малюків.

Павло багато часу проводить зі своїм другом і колегою Гариком і весь час закликає його всерйоз замислитися над питанням поповнення в родині. Воля впевнений, що для повного щастя Харламову не вистачає сина.

Христина Асмус, якось раз почувши слова шоумена про ще одну дитину, кинула на чоловіка багатозначний погляд. «Сина? Чому б ні!» — зрадів Гарик, побачивши, що його дружина цю ідею схвалила.

Loading...