Орнелла Муті хоче переїхати в Росію, щоб бути ближче до коханого

Орнелла Муті хоче переїхати в Росію, щоб бути ближче до коханого

Італійська актриса Орнелла Муті має намір змінити громадянство.

Джерело: Відомості

Знаменитість часто буває в Росії й тепер планує переїхати до Москви на ПМП, щоб бути ближче до коханого.

60-річна зірка фільмів «Приборкання норовливого» та «Шалено закоханий» Орнелла Муті — частий гість світських заходів у Росії, пише Viva. Актрисі настільки сподобалася російська гостинність, що вона вирішила змінити громадянство та переїхати жити до Москви. Про це у себе в блозі повідомив російський телеведучий Андрій Малахов.

Як пише Малахов, Орнелла Муті збирається переїхати до Росії та відкрити тут свій бізнес — італійський ресторан. Ще одним приводом для переїзду стали справи сердечні. За чутками, у актриси з'явився новий кавалер — російський олігарх. Щоб бути ближче до коханого, зірка вирішила змінити місце проживання.

Сама знаменитість не раз зізнавалася в інтерв'ю, що у неї є коріння з Росії. Бабуся Орнелли Муті була росіянкою, крім того, інші бабуся і дідусь актриси народилися в Санкт-Петербурзі.

А от в Італії до частих візитів Орнелли Муті в Росію ставляться вельми прохолодно. Раніше зірку засудили до 8 місяців ув'язнення та штрафу в 600 євро за шахрайство: актриса надала на роботі фальшиву меддовідку, а сама відправилася в Санкт-Петербург на урочистий прийом з президентом РФ Володимиром Путіним.

Loading...