Тисячі росіян стоять у чергах до банкоматів та на пором, щоб потрапити до Криму

Тисячі росіян стоять у чергах до банкоматів та на пором, щоб потрапити до Криму

Тисячі людей, які їдуть відпочивати на півострів, очікують посадки на пором в порту «Кавказ».

Джерело: Відомості

На Керченській переправі в черзі сьогодні вранці, 27 липня, стояли майже 150 автомобілів. У порту «Кавказ» відправлення очікували 70 легкових і 10 вантажних машин, 3 автобуси та 14 ГАЗелей, в терміналі «Крим» порту «Керч» — 10 легкових автомобілів та 1 автобус, передає Крим Медіа.

У порту утворилася черга з людей, які хотіли зняти готівку для відпочинку в Криму.

На лінії «Кавказ — Крим» задіяні пороми «Перемога», «Олімпіада», «Крим» та «Протопорос IV». На лінії «Кавказ — Керченський морський торговельний порт» курсують пороми «Глюкофілоуза III», «Єйськ», «Майор Чапичев», «Керченський-2».

Через Керченську протоку за ніч в Крим перевезли 2200 автомобілів і 8254 пасажири, у порт «Кавказ» — 1580 машин і 8332 пасажири.

Нагадаємо, що після анексії Криму та скасування залізничного сполучення з материковою Україною, поромна переправа через Керченську протоку (переправа «порт Крим — порт Кавказ») — основна транспортна артерія, яка зв'язує півострів із материковою Росією.

Її використовують для переправи вантажних і легкових автомобілів. До кінця 2018 року планують побудувати та ввести в експлуатацію новий міст через Керченську протоку.

Loading...