Колківські лісівники оцінили рік роботи нового начальника

За рік роботи на посаді Юрій Ребар на оновлення лісгоспу освоїв 4 млн грн.

Джерело: Відомості

За невеликий період часу підприємство зробило очевидний поступ. На посаді директора цього лісового господарства Юрій Ребар працює трохи більше року, та за цей час керівникові колективу вдалося втілити чимало корисних ініціатив, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Загалом за цей період на розвиток підприємства освоєно більше 4 млн грн. Гроші йшли в основному на оновлення тої техніки, що є, та придбання нової. Старі приміщення поступово переобладнуються у виробничі корпуси. Ще у лютому цього року у відремонтованому цеху Колківського лісгоспу було запущено нову лінію із виробництва обрізних пиломатеріалів. Її запуск дозволив створити на Колківщині 30 робочих місць. 

«Зарплату одержуєм регулярно, в перших числах місяця платиться. А так колектив у нас хороший, чотири жіночки працює. У зміні нас 12 чоловік», — розказує про трудові будні Микола Форманчук, верстатник цеху «Колківське ЛГ». 

«На сьогодні цей виробничий цех один виготовляє 300 кубічних метрів готової продукції. Це заготовки до європіддонів. Тут працює близько 30 чоловік. Це нові робочі місця, які були створені цього року. Фактично ця реконструкція потягла десь три мільйони», — звітує про свою роботу сам очільник лісгоспу Юрій Ребар. 

Ще за рік до приходу Ребара на території, прилеглій до приміщення лісництва, росли чагарники. А нині тут тривають активні будівельні роботи. Зокрема, з’явиться їдальня для робітників, а колишню котельню реконструюють під теплиці. Тут вирощуватимуть сировину для їдальні та консервного цеху, який сьогодні працює на повну потужність.

«Рентабельність нашого березового соку становить понад 17%. Це дає підприємству можливість працювати і розвиватися. Завдяки цьому ми купили новий паровий котел, який встановили цього року. Від цеху до нього буквально 30 м. А раніше був на кілометровій відстані. Тепер пара швидше надходить у цех, що прискорює переробку продукції», — розповідає про те, як вдалося побороти труднощі, начальник консервного цеху Лариса Котеленець.  

Покращив новий «шеф» і умови трудового договору: віднині на підприємстві працівникам виплачують кошти за вислугу років, матеріальну допомогу на оздоровлення, на народження дитини, з нагоди одруження, ювілейних дат, чого раніше не було. Рівень середньої зарплати у ЛГ перевищив 4 тис. грн. А невдовзі завершиться будівництво нового приміщення лісництва, яке стане окрасою містечка. 

Одне слово, колектив високо оцінює сили, які новий керівник вкладає у свою щоденну роботу. 

«Оцей, мабуть, найкращий директор. Навів лад. Ви подивіться кругом: усе прибрано, скрізь чистота-порядок. Він усе довів до толку. От гляньте на мою машину: пофарбована! Що можна сказати про цього директора? За тих директорів отримував тисячу чи менше, а за цього — чотири, до п’яти. То вже від виробітку залежить»,  — не натішиться новим начальством Олександр Павлюк, водій «Колківського ЛГ». 

Loading...