Алла Пугачова хоче отримати ізраїльське громадянство

Алла Пугачова хоче отримати ізраїльське громадянство

Примадонна вирішила вилікувати родича, а сама взяла під крило його малолітнього сина.

Джерело: Відомості

Протягом двох років Алла Пугачова навесні і влітку залишає Росію, щоб відпочити і поправити здоров'я в Ізраїлі. Взагалі, з цією країною у Примадонни пов'язано безліч подій, наприклад, в Єрусалимі вона повінчалася з Філіпом Кіркоровим, нагадує «Сегодня».

А нещодавно співачка гуляла на дні народження свого ізраїльського імпресаріо Семена Могилевського. Кажуть, саме він допомагає Пугачовій у всіх справах, зокрема з придбанням нерухомості. Нібито Алла Борисівна доглядає будиночок в Кесарії.

До слова, ціни на цьому морському курорті починаються з мільйона євро й доходять до дев'яти мільйонів.

«В Ізраїлі живе брат Максима Галкіна Дмитро. У нього в тій же Кесарії квартира. Через спільних знайомих знаю, що Алла Борисівна подумує про отримання ізраїльського громадянства», — пишуть російські ЗМІ.

Саме в Ізраїлі Алла Борисівна проходила курс оздоровлення. Днями в Тель-Авів прилетів племінник співачки Влад Пугачов, у якого паралізовані ноги. Примадонна вирішила вилікувати родича, а сама взяла під крило його малолітнього сина.

За словами Семена Могилевського, Пугачова поводиться в Ізраїлі дуже скромно та приїжджає без охорони.

«З Максимом вони знімають будинок із басейном в Кесарії. Дочка на неї схожа, а хлопчик — копія Максима. Я в них закоханий по вуха. Алла Борисівна — божевільна мама. Хоча у Гаррі та Лізи є няні, вона встає ночами, коли діти плачуть, і сама їх годує», — розповів ізраїльський імпресаріо.

Loading...