Ірина Білик дивувала публіку концертом, для якого брала уроки магії

Ірина Білик дивувала публіку концертом, для якого брала уроки магії

Минуло три місяці, як відгримів ювілейний концерт Ірини Білик, і Примадонна української естради влаштувала в Києві нове шоу — «Білик. Літо. Танцюємо».

Джерело: Відомості

Як майданчик вибрала модний концерт-хол «Стереоплаза». Ірина не раз зізнавалася, що давно мріяла зробити для своїх шанувальників саме танцювальне шоу — і їй це вдалося, розповіли у творчій групі artPRoUA.

Розпочалося дійство з музичного сету Dj Mishukoff & Casual man. Спершу діджеї виконали кілька реміксів на хіти Білик, серед яких переробка на суперпопулярну 20 років тому пісню «Nova». Після чого світло згасло і розпочалося приголомшливе лазерне шоу, в кінці якого на сцені ефектно з'явилася зірка.

Серед глядачів були помічені співак Віталій Козловський, радіоведуча Ганна Свиридова, модельєр Олена Бернацька, шоумен Дмитро Коляденко, кліпмейкер Олена Вінярська, композитор Руслан Квінта, поет Костя Гнатенко, режисери Аслан Ахмадов, Олег Боднарчук та Алан Бадоєв, музиканти гурту «Скрябін».

Під час музичного попурі на пісні української Примадонни на сцені з'явився художник Анатолій Бабич. Він водив по чорному полотну пензлем, а через кілька хвилин кинув на полотно жменю золотого пилу. На картині проявився портрет винуватиці торжества.

У розпал концерту Микита Алексєєв виконав хіт Ірини «А я пливу». Сама ж зірка спершу спостерігала за молодим виконавцем сидячи на краєчку столу, після чого лягла — і вже за мить вона літала в повітрі. Під час пісні «Сніг» Ірина стулила руки, і з її долонь став йти справжній сніг, причому порушуючи закон тяжіння, він ефектно злітав угору.

Напередодні шоу співачка спеціально брала уроки у відомого мага. «Було дуже хвилююче, але це моя давня мрія, — розповідає про свій новий амплуа в якості ілюзіоніста Ірина Білик. — Спасибі Антону Абрашекову за те, що у мене все вийшло. Можу тепер хвалитися, що я знаю і вмію! Багато хто тепер мене запитує секрети фокусів, але я нікому їх не видаю».

Тепер, після настільки плідної роботи Ірина Білик намір влаштувати канікули. Разом з родиною вона відправиться відпочивати на один з європейських курортів.

Loading...