32-річна Світлана Ходченкова наважилася вперше стати мамою

32-річна Світлана Ходченкова наважилася вперше стати мамою

Популярна російська актриса Світлана Ходченкова зважилася народити первістка.

Джерело: Відомості

32-річна артистка, яка «пробилася» не так давно до Голівуду, впевнена, що зуміє без шкоди поєднати виховання дитини й успішну кар'єру.

Батьком первістка зірки стане бізнесмен Георгій Петришин, який півтора місяці тому встав перед Світланою на одне коліно і підніс їй букет та обручку прямо на сцені, відразу після закінчення вистави «Історія кохання» в Театрі Кіноактора. На таку оригінальну пропозицію руки і серця сяюча Ходченкова відповіла «так», пишуть «Дни.ру».

Зараз рудоволоса красуня має намір подарувати своєму коханому спадкоємця і переконана, що успішна кінокар'єра не завадить її планам.

«Як будь-яка нормальна жінка, я хочу дітей, готувати обіди й вечері. Словом, сім'ю в широкому розумінні цього слова, — зізналася Світлана. — Але навряд чи зможу відмовитися від кіно і, якщо чесно, не зовсім розумію, навіщо ставити себе перед таким радикальним вибором, адже сьогодні цілком можна все поєднати без шкоди для себе та дитини».

Про терміни, коли малюк з'явиться на світ, Ходченкова поки сказати не може. «Я не люблю планувати й загадувати навіть у тому, що стосується дрібниць і деталей», — заявила актриса. Однак вона із задоволенням розповіла про те, якою мамою вона буде.

«Якщо і уявляю себе матір'ю, то з якимось модним гаджетом, в якому видно, як солодко сопе немовля, поки мама слухає пояснення сцени за лаштунками, — повідала Світлана. — Або моя дитина буде повзати по дитячій кімнаті салону краси... Чула, є спеціальні дитячі рюкзаки, в яких мама може взяти малюка з собою на велопрогулянку».

Відзначимо, що в ЗМІ давно мусуються чутки про весілля Ходченкової і Петришина. Закохані зустрічаються вже чотири роки, однак до одруження дійшли тільки зараз. 

Loading...