Волинському податківцю, який повернувся зі Сходу, колеги подарували iPad

Підполковника податкової міліції Олександра Попка колеги зустріли словами вдячності й цінним подарунком.

Джерело: Відомості

З нагоди успішного завершення служби на контрольних пунктах в’їзду/виїзду лінії тимчасового розмежування на сході країни працівники органів ДФС Волині  подарували колезі iPad, пише прес-служба відомства

Упродовж трьох місяців служби на контрольних пунктах в’їзду/виїзду, що безпосередньо межують із зоною проведення АТО, співробітник податкової міліції Волині Олександр Попко перешкоджав  проникненню контрабанди і нелегальних товарів як на українську територію, так і на тимчасово непідконтрольні райони Донецької та Луганської областей.

«Ми знаємо Олександра Володимировича як відповідального працівника, фахівця своєї справи, оскільки в лавах податкової міліції він служить із 2002 року. Коли це стало потрібно, добровільно прийняв складне рішення — далеко від дому та сім’ї стати на захист економічних інтересів держави. Тому від імені нашого колективу висловлюю щиру вдячність Олександрові Попку за його відповідальну життєву позицію, справжній  патріотизм і професіоналізм у захисті економічних інтересів держави», — звернуся до учасників зустрічі начальник ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Після ротації Олександр Попко ще якийсь час передавав досвід і вміння, набуті в умовах, наближених до воєнних дій, тим, хто замінив його на посту. А після заслуженої відпустки підполковник податкової міліції Олександр Попко повернеться до виконання службових обов’язків у лавах податкової міліції Волині. 

Loading...