Бойовики поливають вогнем Станицю Луганську: загинув військовий, є поранені мирні

Бойовики поливають вогнем Станицю Луганську: загинув військовий, є поранені мирні

Минулої доби ворожі сили поновили інтенсивний обстріл Станиці Луганської.

Джерело: Відомості

Цієї ночі населений пункт був обстріляний бойовиками із гранатометів, мінометів та крупнокаліберних кулеметів, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. 

У результаті обстрілу з РПГ-26 загинув військовий із 128-ї бригади ЗСУ, також, під час обстрілу з автоматичного гранатомета, був поранений на своєму подвір’ї місцевий мешканець 1951 р. н. На вул. Лермонтова сталося займання приватного будинку.

«Поновлення обстрілів після нового раунду Мінських переговорів свідчить про те, що бойовиків не цікавить мирне вирішення конфлікту. Керуючись установками «старшого брата», вони продовжують руйнування інфраструктури Луганської області, — відзначив новопризначений керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. — Але є й хороша новина: з учорашнього дня у Станиці запрацювало дротове радіо. Місцеві мешканці за підтримки керівництва Станично-Луганської військово-цивільної адміністрації провели дроти на місця масових скупчень людей — ринок та банк, встановили «радіо-дзвін». І тепер цілий день у населеному пункті лунає українське радіо. Зранку в Станиці грав Гімн України».

Loading...