Аваков: на Закарпатті проведуть комплексну перевірку міліції

На час її проведення від посади відсторонений начальник Мукачівського міськвідділу міліції.

Джерело: Відомості

Кілька десятків одиниць зброї вилучено для перевірки на предмет причетності до подій 11 липня в Мукачевому, повідомляє прес-служба МВС. Виявлено більше десятка ігрових залів і затримані нелегальні мігранти.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що недавно призначений керівник УМВС України в Закарпатській області доповів про вилучення у мисливців 39 автоматів, які направлені на перевірку. Зброю перевірять на предмет причетності до стрілянини в Мукачевому, яка відбулася 11 липня.

«За три дні вручили 141 повістку в армію контрабандистам та іншим «патріотам у камуфляжі», тікають за кордон. Сьогодні накрили по області 11 залів із гральними автоматами, рулетками, «ай-боксами» та комп’ютерами (перспектива — ще до сотні), все під санкцію судді. У Чопі накрили дві адреси з нелегалами з Афганістану — всього сім чоловік», — повідомив глава МВС.

У зв’язку з цим до Закарпатської області направлена бригада для проведення комплексної перевірки діяльності УМВС за всіма напрямами. На час перевірки відсторонено від посади начальника Мукачівського міськвідділу міліції. За підсумками перевірки його роботи буде прийнято рішення про його подальше перебування на посаді.

Loading...