Після смерті сина дружина Сергія Безрукова почала нове життя

Після смерті сина дружина Сергія Безрукова почала нове життя

Андрій був єдиною дитиною актриси від шлюбу з Ігорем Лівановим.

Джерело: Відомості

У ніч на 15 березня в сім'ї російської актриси Ірини Безрукової трапилося нещастя — помер її 25-річний син від першого шлюбу Андрій. Молодий чоловік був знайдений мертвим у своїй московській квартирі. До цих пір точно не відомо, що з ним сталося. За однією версією юнак загинув у результаті нещасного випадку (нібито Андрій впав і сильно вдарився головою), за іншою — трагедія сталася через серцеву недостатність, нагадує «Сегодня».

Ця сумна подія стала великим потрясінням для Ірини. У момент смерті сина вона разом з чоловіком Сергієм Безруковим перебувала в іншому місті на гастролях. Андрій був єдиною дитиною актриси від шлюбу з Ігорем Лівановим.

Незважаючи на страшне горе, через кілька місяців після трагедії Безрукова вирішила почати нове життя. У своєму блозі артистка супроводила один зі знімків наступним підписом: «Починаю «нове життя». # Новий Проект # маски скинуті # без суфлера». Пережити горе Ірині допомагає улюблена робота — через 15 років перерви артистка знову стала зніматися в кіно. Зараз Безрукова працює над новим фільмом разом з Марією Порошиною і Костянтином Лавроненком.

Loading...