Балога визнав, що фінансує «Правий сектор» на Закарпатті

Балога визнав, що фінансує «Правий сектор» на Закарпатті

Нардеп розповів, що в 2013 році також виділяв кошти на підтримку Майдану.

Джерело: Відомості

Нардеп Віктор Балога визнав, що фінансує закарпатський Правий сектор. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві, повідомляють Патріоти України.

«У 2013 році в Києві я фінансував і Майдан, я фінансував і закарпатців, які тут були, в тому числі й представників Правого сектору. А зараз однозначно як Правому сектору в Києві, так і закарпатському допомагав. Але це мізер порівняно з тим, що ми робимо для 128-ї бригади, яка дислокується в місті Мукачево», – сказав Балога.

Варто також відзначити, що нардеп заявив про причетність міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова до перестрілки в Мукачеві Закарпатської області.

«Цей план був зрежисований, швидше за все, силовим блоком – не Закарпаття, а Києва. Якщо людину знімають з посади після проведення «спецоперації» та ставлять на підвищення до Києва (мається на увазі екс-начальник УМВС у Закарпатській області – полковник Сергій Шаранич), то я можу сказати, що мінімум представник однієї політичної сили, тобто Аваков, вже був причетний до цієї події. Бо він міг би це зупинити, і без нього ця спецоперація не робилася», – заявив Балога.

Loading...