Пенсіонерка врятувала близько тисячі собак від китайського м’ясного фестивалю

Пенсіонерка врятувала близько тисячі собак від китайського м’ясного фестивалю

Деякі регіони Китаю мають давні традиції, такі як споживання собачого м’яса, особливо це стосується південних провінцій.

Джерело: Відомості

Цьогоріч фестиваль Юлін, що відбувся 20 червня і гостей якого частували стравами зі собачатини, викликав гнів міжнародної спільноти. Та в той час, як більшість висловлювала своє обурення в Інтернеті, засуджуючи організаторів за жорстоке поводження із тваринами й обговорюючи жахіття м’ясного фестивалю, знайшлася одна людина, котра врятувала більше тисячі чотирилапих від незавидної долі бути з’їденими.

Ця людина — звичайна китаянка Янг Ксяоюн, 65-річна пенсіонерка, яка проїхала майже 2660 кілометрів, щоб викупити безпомічних собак із рук дилерів та забрати їх із собою додому.

Янг Ксяоюн колишня вчителька, яка відкладала пенсію з користю і в підсумку відкрила у своєму місті Тяньцзінь притулок для тварин, що вміщує 1500 собак та 200 котів. Сповнена рішучості врятувати собак від загибелі на м’ясному собачому фестивалі Юлін, Янг витратила близько 5000 юанів, що дорівнює приблизно 800 доларам!

Loading...