«Волинь» сьогодні зіграє з «Шахтарем»

«Волинь» сьогодні зіграє з «Шахтарем»

У четвер, 23 липня, на луцькому стадіоні «Авангард» зіграють «Волинь» та «Шахтар».

Джерело: Відомості

По ходу міжсезоння було багато розмов про долю «Волині», враховуючи скритність підготовки лучан до нового сезону. Однак матч першого туру проти Ворскли показав, що списувати з рахунків команду Віталія Кварцяного не слід, пише портал «Футбол». Так, у порівнянні з весняною частиною минулого сезону у складі Волині не було кількох важливих виконавців (Бікфалві, Шарпар, Матей, Бабатунде), проте команда все одно залишилася пристойною і дуже бойовою.

Останнім часом Волинь дуже непогано грає з Шахтарем в Луцьку, і зараз у Гірників можуть виникнути великі труднощі, якщо господарям вдасться нав'язати свою гру.

Очікувати великої кількості змін у складі команди Віталія Кварцяного після першого туру навряд чи слід, пише портал. Навпаки, більше шансів, що проти Шахтаря зіграє той же склад, що виходив з перших хвилин проти Ворскли. У Волині є кілька страйкуючих гравців на зразок Матея і Бабатунде, їх не слід чекати на полі буквально на третій день після початку виплати боргів. Та й новачків у заявці ще немає.

Шахтар став ініціатором перенесення матчу проти Волині на четвер через старт в Лізі чемпіонів вже наступного тижня. Мірча Луческу напевно сьогодні буде вибирати склад з розрахунком на наступний матч більше. Наприклад, ризикувати здоров'ям травмованих перш гравців немає сенсу. З суперником рівня Фенербахче жарти погані.

Loading...