Нова потенційна дружина Тома Круза вдвічі молодша за нього

Нова потенційна дружина Тома Круза вдвічі молодша за нього

Іноземні ЗМІ облетіла сенсаційна новина: 53-річний голлівудський актор Том Круз зважився піти під вінець вчетверте.

Джерело: Відомості

Обраницею зірки «Місія нездійсненна» стала його 22-річна помічниця.

Кажуть, Том закохався без пам'яті в молоду британку Емілі Томас і готується стати перед нею на коліно. В обіймах нової пасії актор швидко забув невдалий досвід попередніх трьох шлюбів з актрисами Мімі Роджерс, Ніколь Кідман і Кеті Холмс. Круз переконаний, що після 50 років життя тільки починається, пишуть «Дни.ру».

«Том закоханий в Емілі, і його почуття взаємні. В оточенні пари вже всі чекають, коли він зробить їй пропозицію. Думаю, це відбудеться зовсім скоро», — розповіло джерело. Сам Круз або його представник навідріз відмовилися давати будь-які коментарі на тему особистого життя зірки.

Акули пера з'ясували, що пристрасть між Томом і Емілі спалахнула на знімальному майданчику фільму Mena, який вийде на екрани в 2017 році. Закохані щасливі разом, і велика різниця у віці їх зовсім не бентежить. Асистентка буквально пилинки здуває з Круза, тримає над ним парасольку під час дощу і не дає померти від спраги, приносячи воду. А актор, якщо вірити іноземним ЗМІ, безсоромно фліртує при всіх зі своєю юною пасією.

За відгуками очевидців, Емілі, яка виконує адміністративну роботу, має модельну зовнішність і цілком могла б сама зніматися в кіно. Якщо стрункій красуні пощастить вийти заміж за Тома, то кар'єра в Голівуді їй забезпечена. На думку деяких акул пера, нова кохана Круза зовні віддалено нагадує його колишню дружину Кеті Холмс.

Loading...