Попередня причина смертельної аварії під Варшавою — водій заснув за кермом

Попередня причина смертельної аварії під Варшавою — водій заснув за кермом

За попередніми даними МЗС, внаслідок ДТП, яка сталася 23 липня за 70 кілометрів від Варшави, загинуло четверо громадян України.

Джерело: Відомості

Про це йдеться у коментарі МЗС України.

Згідно з повідомленням, в аварію потрапив український пасажирський автобус, який прямував за маршрутом Долина–Івано-Франківськ–Варшава.

Польський телеканал tvn24.pl повідомляє, що кількість жертв аварії зросла до 5-ти (троє загинули на місці, ще двоє — в лікарні). 25 людей, які перебували в автобусі, отримали поранення.

За даними польських офіційних осіб, попередньою причиною смертельної ДТП з українцями по дорозі до Варшави стало те, що водій заснув. Про це повідомив глава Мазовецького воєводства Яцек Козловські, передає tvn24.pl.

«Є всі ознаки того, що була втома, сон був причиною аварії, але давайте нехай прокурор внесе ясність у це питання», — сказав Козловські.

Автобус повністю зруйнований. Сила удару була настільки велика, що навіть дерево застрягло в автомобілі.

Пожежники розклали польовий госпіталь на сусідній стоянці. О 8:30 (9:30 за Києвом) рятувальна операція була завершена. Поранених доставили в лікарню в Гарволіні, а також у Варшаві.

Нагадаємо, поблизу польського міста Гарволін зранку у четвер, 23 липня, автобус з українцями врізався в дерево. У мережі з'явилися фото з місця страшної аварії.

Loading...