Катя Осадча розповіла про скандали з Іриною Білик

Катя Осадча розповіла про скандали з Іриною Білик

Ведуча згадала декілька інцидентів із Іриною Білик.

Джерело: Відомості

Незмінна ведуча програми «Світське життя» Катерина Осадча розповіла, хто з українських зірок виявився найстійкішим до її незручних запитань, передає ТСН.

Осадча згадала, як неодноразово сварилася із Іриною Білик. Приміром, співачка якось розбила мікрофон ведучої та ледь не вилила їй в обличчя окріп.

«Тоді я ще подумала, що наші артисти все ж поки не вміють «тримати удар» і контролювати свої емоції. До речі, був ще епізод, який не потрапив в ефір. Після мого запитання Ірина, тримаючи в руці чашку з гарячим чаєм, запитала в камеру: «Ну що мені з нею зробити?»

Я тоді по-справжньому побоювалася, що вона зараз хлюпне мені окропом в обличчя. Можна вважати, я ще легко тоді відбулася — всього лише розбитим мікрофоном ...», — розповіла Осадча.

За словами Катерини, не всі українські селебрітіс настільки запальні.

«Як приклад володіння собою я можу навести співачку Злату Огневич. Вже як ми не намагалися вибити її з колії запитаннями про її депутатство, з яким би підступом не ставили запитання про її колег по партії, Злата завжди знаходить гідну і адекватну відповідь», — наголосила Осадча.

Ведуча додала, що якось її вразило емоційне повідомлення від чоловіка співачки Валерії Йосипа Пригожина, з якими «Світське життя» до подій в країні добре товаришувало.

«В одному з ефірів я сказала, що мене дуже розчарувала позиція співачки Валерії, з якою до всіх цих подій наша програма дружила. Одразу після закінчення ефіру мені прийшла довга SMS від Пригожина. Словесні звороти, які він вживав, я опущу. Можу тільки сказати, що продюсер намагався «вкусити» якомога боляче і наостанок зажадав: «Не наближайся до моєї сім'ї!» — поділилася Катерина.

Loading...