Поліна Гагаріна пішла від Меладзе

Поліна Гагаріна пішла від Меладзе

Знаменита російська співачка розірвала стосунки зі своїм не менш відомим продюсером. Поліна Гагаріна пішла від Костянтина Меладзе без зайвого галасу.

Джерело: Відомості

Один з найуспішніших російського шоу-бізнесу несподівано розпався. Співачка Поліна Гагаріна, яка нещодавно виборола срібло на конкурсі «Євробачення», вирішила кинути свого успішного продюсера і наставника Костянтина Меладзе, передають «Дни.ру».

Ділові стосунки з Костянтином, який зробив усе, щоб Поліна увійшла в еліту естрадних вокалістів, зірка вирішила закінчити без зайвого шуму. Однак Гагаріна все ж прокоментувала багаторічну співпрацю з Меладзе і присадила тих, хто каже, що продюсер допоміг їй знову засяяти на сцені після довгого затишшя.

«Говорити про те, що я пропала на сім років, як мінімум неправильно. Через рік після «Фабрики» я підписала контракт з Ігорем Яковичем Крутим. Вірніше, моя мама за мене підписала — мені ж було тільки 17 років. Я постійно гастролювала, випустила два повноцінних альбоми, так що ні про яке зникнення мови не йде. Потім ми познайомилися з Костянтином Меладзе. Випустили разом пісню «Я тебя не прощу никогда». Потім у Кості з'явилася пісня «Спектакль окончен». Ми дуже швидко її тоді записали, а через місяць пісня вистрілила і зазвучала буквально звідусіль. З цього моменту в моєму житті настав яскравий і цікавий творчий період», — розповіла виконавиця.

Нагадаємо, що творчість пов'язувало Гагаріну і Меладзе майже п'ять років. За цей час Поліна не тільки випустила безліч хітів, отримавши національні премії в області популярної музики, а й вийшла заміж вдруге — за відомого фотографа Дмитра Ісхакова.

Після тріумфального виступу на «Євробаченні», де представниця Росії зайняла друге почесне місце, Поліна вирішила піти своєю дорогою і далі розвиватися самостійно. Меладзе не став противитися цьому, визнавши, що за роки співпраці виконавиця виросла у професійному плані і перетворилася на зірку світового рівня.

Loading...