Анна Седокова відзначила день народження доньки з екс-чоловіком

Анна Седокова відзначила день народження доньки з екс-чоловіком

Українська співачка Анна Седокова і Максим Чернявський відсвяткували день народження доньки Моніки в Лос-Анджелесі.

Джерело: Відомості

Нещодавно популярна українська виконавиця Анна Седокова розлучилася зі своїм коханим танцюристом Сергієм Гуманом і здивувала шанувальників спільним проведенням часу з колишнім чоловіком, бізнесменом Максимом Чернявським. Незважаючи на їх непрості стосунки, колишнє подружжя намагається разом проводити час зі своєю донькою, передає «Ивона».

21 липня колишні закохані відзначили четвертий день народження їх доньки Моніки в Лос-Анджелесі. Анна і Макс поділилися сімейними фото зі свята на особистій сторінці в Мережі. Максим подякував своїй екс-дружині за те, що вона народила йому Моніку і висловив жаль з приводу розриву стосунків з Седоковою.

«Може ми і не ідеальні батьки, не змогли зберегти повноцінну сім'ю і багато робили один одному боляче, але в цей день я шалено щасливий, що у мене є моя маленька Моні, яку я люблю більше життя, і за яку дуже вдячний Анні.Якби не вона, я б відчував зараз себе вельми паршиво в цьому світі масок, таких несправжніх людей і фальшивих емоцій... Немає людини дорожче ніж ця маленька принцеса! Спасибі тобі, наша Мамо», — написав Максим.

Анна Седокова і Максим Чернявський влаштували для доньки тематичну вечірку в стилі міньйонів і порадували Моніку величезною кількістю солодких частувань. Щасливі батьки розважалися і дуріли, як діти, разом з маленькими гостями на святі.

«Щасливі батьки Моні. Цій юній леді вже 4! Моє свято, моя любов і моя маленька дівчинка Моніка», — поділилася Анна.

Loading...