У Красноярську та в Чечні внаслідок двох ДТП є десятки загиблих

У Красноярську та в Чечні внаслідок двох ДТП є десятки загиблих

У Красноярському краї Росії дев’ять людей загинули в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою, ще 22 постраждали.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в середу, 22 липня, в регіональному управлінні російського МВС.

Аварія сталася сьогодні вранці, 22 липня, на федеральній трасі М-53 «Байкал» в Козульскому районі недалеко від села Шишкова. В аварію потрапив рейсовий автобус, що слідував за маршрутом «Шарипово-Красноярськ», в якому знаходилися 50 чоловік.

Серед постраждалих є діти. На місце події направлені бригади екстреного реагування, а також бригади «швидкої допомоги». Всіх постраждалих доставлять в Ачинськ і селище Козулька, звідки, при необхідності, переправлять санітарною авіацією в Красноярськ.

Тим часом повідомляється, що у Чечні впав у прірву приватний мікроавтобус з пасажирами. Трагедія сталася у вівторок ввечері, 21 липня.

ДТП сталася у Веденському районі на дорозі в 15 кілометрах від населеного пункту Харачой. Приватний мікроавтобус впав з висоти 200 метрів, передає УНН.

Число загиблих при аварії досягла 11 осіб.

Як повідомив глава Чечні Рамзан Кадиров, всі пасажири мікроавтобуса — жителі дагестанського села Анді. «Шість пасажирів, включаючи дитину, отримали важкі травми. Після надання першої допомоги, вони доставлені в Шалі і Грозний», — написав він у «ВКонтакте».

Loading...