В Албанії Аня Добриднєва знімала свій новий кліп

В Албанії Аня Добриднєва знімала свій новий кліп

Артистка настільки сподобалася місцевому бізнесмену, що він вирішив презентувати їй дорогу іномарку.

Джерело: Відомості

Залишивши в минулому кар'єру в дуеті «Пара нормальних» Аня Добриднєва продовжує підкорювати шоу-бізнес сама. Кілька днів тому вона повернулася з Албанії, де протягом 12 днів знімала нове відео. Яким саме буде нове відео, артистка тримає в секреті, зазначаючи лише, що готує для шанувальників щось грандіозне.

Режисером відео виступив Влад Кочатков. Саме він запропонував Ані таку незвичайну країну. Албанія багато років була закритою державою, і лише з 2006 року стала доступна мандрівникам.

«Це неймовірно красива країна, — каже Кочатков, — і для мене, як для режисера, справжня знахідка. Упевнений, що багато хто, подивившись відео, не відразу здогадається, де воно було зняте. Ще б пак, тут і історичні фортеці часів Османської імперії, і кришталево чисті озера. Розкрию секрет, що зйомки проходили і в фортеці Розафа, закладеній ще III столітті до нашої ери».

З монументальною і войовничою фортецею пов'язана досить похмура легенда, згідно з якою Розафою звали чарівну дівчину, що з власної ініціативи погодилася бути замурованою в стіні фортеці як жертвопринесення. Воно було частиною обряду, покликаного забезпечити непорушність споруди.

«Страшна легенда мене вразила, але нітрохи не злякала, — говорив Анна. — Піднімаючись по кам'яних сходах внутрішніх сходів фортеці, відчуваєш всю міць споруди. Зате зверху відривається такий вигляд, що неможливо відвести очей!».

Виявилося, що для того, щоб знімати в історичному центрі древнього албанського міста Берат, потрібно мати спеціальний дозвіл, оскільки це об'єкт ЮНЕСКО.

Сама співачка зізнається, що зачарована країною та її жителями. «Албанці привітний і душевний народ, — зазначає артистка, — Я залишилася під враженням від краси древньої архітектури, теплоти Іонічного і Адріатичного морів, неймовірно смачної кухні. До речі, тут не використовують добрива і прискорювачі росту, тому всі продукти мають запаморочливий запах. Всім гурманам я рекомендую приїхати в Албанію, щоб насолодитися різноманітністю і натуральністю смаків».

Loading...