«Бандер night cinema» потурбується про культурний відпочинок бандерштатівців

Уже за тиждень, цілих 3 дні: 31 липня, 1-2 серпня поціновувачі справжнього українського мистецтва зможуть насолодитись неперевершеною атмосферою фестивалю «Бандерштат», що вкотре відбудеться на луцькому іподромі.

Джерело: Відомості

Цього року бандерштатівців чекає насичена музична програма, цікаві розповіді видатних громадян, тисячі чудових віршів від наших українських поетів, майстер-класи від людей, що знають свою справу.

Звісно ж, з настанням ночі усе в містечку «Бандерштат» змінюється. Дехто шукає вільну палатку для ночівлі, або ж засинає просто на траві під деревами. Та є ще ті, хто може і хоче фестивалити далі!

Саме для активних і охочих не лише відпочити, а й культурно збагатитися, знайти веселу компанію для спілкування та просто гарно провести час існує «Бандер night cinema»! Захоплюючі кінострічки, історії режисерів, розіграші чудових призів, космічна нічна атмосфера перегляду фільмів під відкритим небом — усе це чекає на тих, хто до нас завітає.

Всім, хто не знає де подіти себе вночі на території фестивалю «Бандерштат», хоче не просто полежати на траві, а й зайнятись чимось корисним і цікавим — гайда усі на «Бандер night cinema», тут відбудеться все найцікавіше!

Кіно крутитимуть у ніч з 31 липня на 1 серпня та у ніч з 1 на 2 серпня з 23:00 до 4:00 напроти Головної сцени «Бандерштат».

Loading...