Блондинка Діана Арбеніна представила новий відеокліп

Блондинка Діана Арбеніна представила новий відеокліп

Діана Арбеніна, фронтвумен рок-групи «Ночные снайперы», презентувала новий кліп на пісню «Этонемне». Режисером ролика стала кліпмейкер Ірина Миронова.

Джерело: Відомості

Зйомки відео проходили ще в травні в Москві. Прем'єра ж повинна була відбутися в день народження Діани Арбеніної — 8 липня, проте дату трохи перенесли. Шанувальники з нетерпінням чекали презентації кліпу, адже саме для цієї роботи співачка змінила імідж. У відеоролику «Этонемне» 41-річна Арбеніна постала у вечірній сукні, з макіяжем і новим кольором волосся, розповідає Viva.

Автор відео Ірина Миронова називає своє творіння «техногенною казкою про любов». За її словами, це була кропітка, але цікава робота.

«Це була титанічна праця, складне завдання, і Діана чудово з усім впоралася — без капризів і невдоволення. Так можуть працювати тільки суперпрофесійні артисти, готові викладатися на 3000 відсотків. Я дуже задоволена зйомкою і рада знайомству і роботі з Діаною», — розповіла Ірина російським ЗМІ.

Крім самого кліпу, Діана Арбеніна готує два «making of відео» — ролики, що розкривають процес зйомок. Їх співачка обіцяє оприлюднити незабаром.

Пісня стала анонсом нового альбому Діани Арбеніної, який вийде восени.

«Зухвала, але чуттєва композиція «Этонемне» з самого початку мала потенціал справжнього суперхіта, і тому саме вона була обрана на роль першої ластівки майбутнього альбому гурту», — повідомляє прес-служба групи.

Loading...