Терористи знову обстрілювали мирних жителів Авдіївки з артсистем

Терористи знову обстрілювали мирних жителів Авдіївки з артсистем

За добу найманці 11 разів використали заборонену зброю.

Джерело: Відомості

Упродовж минулої доби, 20 липня, позиції сил АТО понад 60 разів були обстріляні з боку бойовиків, із них понад 30 прийшлися на вечір та ніч. Про це на своїй сторінці у Facebook інформує прес-центр АТО.

Загалом за минулу добу бойовики 11 разів застосували 152 та 122-мм артилерію, 19 разів — 120-мм міномети, 3 рази — танки.

Зокрема, з 18.40 найманці знову вели вогонь з танку по Авдіївському коксохімічному заводу. О 22.10 гатили по житловим кварталам Авдіївка зі 152-х та 122-мм артилерійських систем. 

Із забороненої зброї бойовики також активно обстрілювали позиції сил АТО в районах Новгородського, Опитного, Красногорівки, Невельського, Авдіївки, Пісків. «Турбуючий вогонь» вівся поблизу Широкиного, Майорська, Мар'їнки, Болотеного та ін.

Станом на 6:00 ранку сьогодні, 21 липня, обстрілам зі 152-мм артилерії о 4.30 піддалися позиції сил АТО поблизу Розсадків, Майорська, Зайцевого, Лозового, з танку – в районі Богданівки. Зі стрілецької зброї – поблизу Донецького аеропорту, Новомар'ївки, Троїцького, Станиці Луганської, Мар'їнки.

Раніше спостерігачі ОБСЄ помітили, що бойовики відвели не всю техніку. Спеціалісти констатували, що в рамках Мінських угод не вся військова техніка знаходиться в місцях дислокації; до деяких об'єктів немає доступу, а деякої техніки немає на місці.

Loading...