Волинянин забив молоду дружину і втік

Тіло жінки виявила рідна сестра, яка викликала правоохоронців.

Джерело: Відомості

В чергову частину Маневицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 21-річної жительки села Чорниж Маневицького району. Жінка повідомила, що в дворі власного будинку вона виявила тіло сестри без ознак життя, інформує волинська міліція.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила обставини вбивства. Близько опівночі між подружжям виникла сварка. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 32-річний чоловік побив дружину металевим совком та дерев’яною палицею. Він заподіяв жінці множинні тяжкі тілесні ушкодження, які й спричинили смерть потерпілої.

- При огляді тіла 21-річної жінки правоохоронці зафіксували тілесні ушкодження у вигляді множинних саден тулуба, гематом тіла і голови. З місця події вилучили речові докази — одяг зі слідами крові та знаряддя скоєння злочину – металевий совок. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових рішень за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство, - повідомив перший заступник начальника управління – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин.

Loading...