Тіна Кароль вперше впустила журналістів у свій дім

Тіна Кароль вперше впустила журналістів у свій дім

Співачка Тіна Кароль вперше показала свій маєток й розповіла про кожний закуток свого житлового простору.

Джерело: Відомості

Екскурсію будинком артистка провела телеведучій Катерині Осадчій та її програмі «Світське життя».

На території великої ділянки площею 20 соток розташований основний будинок у середземноморському та трохи англійському стилі. Також є додаткові помешкання для гостей, ігровий майданчик, спортзал, невеличкий город і сад.

Тіна розповіла, що усі ідеї по облаштуванню будинку належать їй, а керувалася вона «тільки своїм почуттям прекрасного».

«Так, все виважено, я поставила собі ціль — не купляти дорогі меблі. По-перше, можна змінити, воно не набридає, можна пофарбувати, ще якось познущатися, адже дитина в домі. Дорогі меблі якось додають віку», — зауважила господиня.

Майже одразу Тіна зробила зізнання: вони з Євгеном мали таємне весілля на Мальдівах.

«Хочу вам показати свідоцтво, що ми були таємно одружені на Мальдівах. І дата — 2008 рік. То була дівоча мрія — одружитися на Мальдівах. А це келихи вже з нашого весілля, це наш рушничок, свічки. А ще фото з весілля: ми тут щасливі», — розповіла вона.

Кухня співачки лаконічна й виглядає так, наче там рідко хтось буває. Але Кароль запевняє, що це не так.

«Ні, в мене тут годується Вєня, це я така охайна. Я не люблю бруд, нічого зайвого», — пояснила вона.

До слова, на кухні в клітці у співачки живе великий балакучий папуга, якого їй на її прохання подарував чоловік Євген.

Попри те, що Тіна має помічників — родину з Філіппін — з готовкою вони не допомагають:

«Ні, вони не готують. Це дуже непроста історія, як вони тут опинились. На тих Філіппінах завжди багато повеней, землетрусів, погана сейсмічна зона. Оголошення, що сім'я, яка втратила будинок від повені, я знайшла в Інтернеті. І вони дуже щасливі, що я в чомусь допомогла, врятувала, дала роботу. І вони живуть в окремому будинку, вони не готують. Він садівник, вона допомагає прибирати в будинку і допомагає мені з одягом».

Їжу синові артистка готує або сама, або ж передає свекруха. Зазвичай, мама Євгена Огіра годує онука і невістку на вихідних чимось смачненьким: наприклад, варениками на пару, телятиною.

До слова, син Кароль — 6-річний Вєня — має власний поверх: зі спальнею, ігровою кімнатою та вбиральнею, оздобленою кахелем із графіті.

Тіна живе на окремому поверсі із ванною, білим роялем і гардеробною кімнатою. У чи не найважливішому жіночому просторі артистки знаходиться концертний і повсякденний одяг і взуття. Окрім цього жінка зберігає речі покійного чоловіка на згадку. Одяг коханого Кароль навмисне не пере.

Поруч із житловим будинок співачки є так звані супутні приміщення — лаунж-зона для зустрічі гостей та спортивна зала.

Має на території своє маєтку зірка й кущі троянд, молоді фруктові деревця та навіть невеличкий город. Щоправда, дбає його Тіна не сама.

Loading...