Міліція піймала всіх «зеків», які втекли з ізолятора на Донеччині

Правоохоронці розшукали та затримали усіх шістьох осіб, які втекли з ізолятора в Красному Лимані.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в Донецькій області.

«Усі сили місцевої міліції були кинуті на розшук фігурантів, оперативно введений план «Перехват». Проводилися масові пошукові заходи, були перекриті всі населені пункти на півночі області. Для пошуку були задіяні підрозділи Національної гвардії України. В результаті оперативних дій всі особи, які вчинили втечу, затримані», — повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, вчора о 15:35 за попередньою змовою шість затриманих напали на чергового ізолятора тимчасового утримання Краснолиманського МВ. Міліціонеру нанесені тілесні ушкодження.

У результаті оперативно-розшукових заходів близько 3:00 ночі двоє підозрюваних, 1993 і 1995 років народження, були затримані в одному з сіл Краснолиманського району, під Святогірськом. Фігуранти ховалися в однієї зі своїх подруг.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.393 «Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Loading...