На Луганщині на залізничній колії підірвався узбек, який ішов до Росії

У Станиці Луганській на розтяжці підірвався узбек, який намагався дійти по залізничній колії до Росії. Про це повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

Джерело: Відомості

19 липня до Станично-Луганського районного територіального медичного підрозділу потрапив громадянин Узбекистану без документів (при собі мав тільки водійські права). За його словами, він намагався дійти по залізничній колії з Луганська до найближчого населеного пункту на території РФ, але в районі с. Кондрашівка (Станично-Луганський район) він натрапив на розтяжку, у результаті чого отримав осколкові поранення.

«Залізничний рух на цій ділянці не здійснюються. Луганська обласна військово-цивільна адміністрація вкотре нагадує, що на сьогодні через лінію розмежування діє дорожній коридор Артемівськ — Горлівка через контрольний пункт в’їзду/виїзду Миколаївка в Донецькій області. Перехід лінії розмежування в інших місцях небезпечний, оскільки терористи у багатьох місцях замінували дороги та залізничні шляхи», — наголосив т.в.о. керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

Клименко дав доручення правоохоронним органам розібратися, куди і з якою метою прямував іноземець, і навіщо він приїхав в Україну.

Loading...