Прикордонники затримали на виїзді з Криму музичний гурт

Підозру викликали документи музикантів.

Джерело: Відомості

На виїзді з окупованого півострова Крим на пропускному пункті в'їзду-виїзду «Чонгар» українські прикордонники затримали музичний гурт. Було виявлено, що один із п'яти учасників колективу, які виявилися громадянами України, потрапив на окупованому територію через недіючий пункт пропуску. Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Крім того, у вищезгаданого громадянина України у документах було знайдено 25 тисяч російських рублів. Під час подальшого з'ясування обставин в учасників гурту виявили документи для виїзду за кордон та квитки на літак «Новосибірськ – Сімферополь».

«За фактом виявлення коштів співробітники Держприкордонслужби проінформували працівників міліції. З пояснень власника документа — 23-річного українця — стало відомо, що гроші він забув забрати з документу. Згодом, після проведення фільтраційних заходів, прикордонники виявили у всіх членів музичного гурту, окрім паспортів громадян України, ще й документи для виїзду за кордон, а також квитки на літак  Новосибірськ – Сімферополь», — йдеться у повідомленні.

Наразі назву затриманого гурту Держприкордонслужба не повідомляє.  

Loading...