Волинська міліція запевняє, що під час врегулювання конфлікту у Шацьку зброю не застосовувала

У Шацьку на Волині люди в балаклавах затіяли рейдерські розборки

Джерело: Відомості

Вранці в чергову частину Шацького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від підприємця, 40-річного жителя міста Рожище, про те, що поблизу села Ростань Шацького району виник конфлікт між охоронцями його підприємства та невідомими особами. Люди в вбалаклавах заблокували проїзд на територію підприємства.

Як повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області, на місце події негайно виїхали керівництво обласного управління міліції, слідчо-оперативна група та співробітники спецпідрозділів УМВС.

- Правоохоронці діяли у правовому полі та стримали конфлікт, аби він не переріс у силове протистояння, при цьому табельну вогнепальну зброю працівники міліції не застосовували. Правоохоронці провели огляд місця події виявили два транспортні засоби, пошкоджені із травматичної зброї, та опитали учасників конфлікту, - розповів перший заступник начальника управління  Анатолій Петрушин.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Loading...