Еністон зраджувала Пітту з колегою по серіалу «Друзі»

Еністон зраджувала Пітту з колегою по серіалу «Друзі»

Дженніфер Еністон зраджувала Бреда Пітта із зіркою серіалу «Друзі». Актриса таємно зустрічалася з колегою Меттом Лебланом, стверджує його батько.

Джерело: Відомості

Більше десяти років пройшло з тих пір, як шанувальниці пари Еністон і Пітта лили сльози над їх розлученням. Проте розмови про стосунки голлівудських зірок і причини розладу не вщухають досі. Так, сенсаційну заяву днями зробив батько актора Метта Леблана. За словами Пола Леблана, 46-річна Дженніфер крутила роман з його сином на знімальному майданчику серіалу «Друзі», передають «Дни.ру».

За словами Пола Леблана, близькі стосунки у молодих людей почалися на знімальному майданчику саме тоді, коли за сценарієм у їх героїв закрутився роман. Паралельно актори таємно зустрічалися в гримерці, про що Полу Леблану повідомив син.

Офіційний представник Еністон вже назвав брехнею цю інформацію, заявивши, що між акторами ніколи не було інтимного зв'язку.

Відзначимо, що Еністон була одружена з Піттом п'ять років — вони розлучилися в 2005 році. Серіал «Друзі» налічує десять сезонів, які були зняті з 1994 року по 2004.

Loading...