У Шацьку на Волині стріляли

У Шацьку на Волині стріляли

Люди в балаклавах затіяли рейдерські розборки

Джерело: Відомості

Сьогодні у Шацьку невідомі чоловіки в масках завітали додому до одного з бізнесменів. Чоловіки не представились, однак одразу заявили, що не пустять чоловіка на територію його володінь, аргументувавши це тим, буцімто він бандит. Під володіннями вони мали на увазі ягідну плантацію, належну підприємству «Флора», та на сьогодні вона вже належить іншій юридичній особі, повідомляє Під прицілом.

Наразі на приватній території, яка належить підприємцю, перебуває близько 200 невідомих осіб спортивної статури у балаклавах. Разом з ними також стоять і працівники правоохоронних органів на чолі з начальником Шацького РВМ Анатолієм Оксентюком. За даними джерел, які повідомили про рейдерський напад, координує дії людей у балаклавах представник акціонерів горезвісного підприємства «Флора» Ігоря Діденка та Сергія Бондарчука – Максим Поляков, який на сьогодні є нардепом і представляє депутатську групу «Депутатський контроль».

Разом з тим, невідомі не висунули жодних офіційних вимог чи претензій. Представники правоохоронних органів також не пред'явили жодного офіційного документу на обшук чи доступ до майна підприємства.

Наразі на місці була стрілянина, в ході якої за словами джерел, один з правоохоронців почав стріляти під ноги людям, які зібрались для з'ясування всіх обставин і недопущення рейдерського захоплення приватного майна.

 

Loading...