Наталка Могилевська схудла і запевнила, що стала щасливою

Наталка Могилевська схудла і запевнила, що стала щасливою

Останнім часом відомі жінки вдарилися у здоровий спосіб життя — Руслана Писанка, Яна Клочкова, Настя Каменських.

Джерело: Відомості

А тепер і Наталія Могилевська вкотре оголосила про початок нового життя, кинула палити та схудла.

Крім того, що не так давно зірка презентувала іронічну пісню про дієту, вона ще й готує концерт-вечірку, присвячену тим, хто худне, передає «Таблоїд».

«Обіцяю, що до #Яхудею концерту скину ще 2 кіло, що в цілому складе 10 кіло з моменту запису пісні. З цього приводу ми обов'язково вип'ємо пару келихів огіркового фрешу і чарочку полуничного мусу. Неможливе можливо — це головне, що повинен запам'ятати мій глядач, який прагне схуднути», — заявила Наталя.

«Мій новий девіз — неможливе можливе. Я повністю змінила своє життя, кинула курити, приділила особливу увагу своєму харчуванню, зайнялася спортом. Я повірила в себе. Я щаслива», — запевнила співачка.

Могилевська також розказала, коли саме вирішила змінювати себе.

«Одного разу я підійшла до дзеркала, подивилася на себе і жахнулася. Я зовсім забула: крім того, що я продюсер, я артистка і жінка. Допомагаючи пробитися на естраду молодим талановитим артистам, я абсолютно перестала приділяти увагу собі і вела пасивний спосіб життя», — зауважила Наталка.

«Моїм першим кроком до нового життя було рішення кинути палити. Я довго до цього йшла і те, що я зважилася позбутися цієї шкідливої звички, вважаю своїм маленьким особистим подвигом. Далі — більше, я повністю поміняла свій особистий режим, переглянула своє ставлення до їжі, звернулася до фахівців з правильного харчування і з подивом виявила, що тільки за перший місяць я скинула 7 кіло», — похвалилася вона.

До всього цього артистка додала спорт і заняття йогою.

«І сьогодні я твердо вирішила, що головний мій пріоритет — здоров'я і правильний спосіб життя», — підсумувала Могилевська.

Loading...