Собчак знову викликала осуд в росіян через благодійність у Грузії

Собчак знову викликала осуд в росіян через благодійність у Грузії

Російська телеведуча Ксенія Собчак знову розгнівала росіян. Цього разу білявку засудили за те, що вона провела благодійний вечір у Тбілісі.

Джерело: Відомості

На Ксюшу посипалися коментарі, на кшталт: «А чому Сочі не допомогли?», «А чому своїй країні не допомагаєте?». Тож Собчак довелося пояснити усім обуреним свою позицію через Instagram, передає «Таблоїд».

«Справа в тому, що я не ділю людські нещастя межами, і намагаюся підтримувати і допомагати всім, кому довіряю і з ким вже працюю. Свого часу я зібрала на благодійному аукціоні Твербуль понад 1 мільйон доларів на допомогу дітям постраждалим після повені в Кримську», — почала телеведуча.

«Як можна взагалі мислити в категорії кордонів коли йдеться про допомогу?» — додала вона, зауваживши, що якщо сочинці також влаштують благодійний захід, то вона із радістю в ньому візьме участь.

«Ніколи б в голову не прийшло задаватися питанням, чому допомагаєте Грузії, а не Росії. Якась спотворена свідомість. Я — космополіт, і ділю людей на хороших і поганих, а не на грузинів, українців і росіян», — резюмувала Ксенія.

Нагадаємо, нещодавно Собчак вбралася в українську сукню-вишиванку, що також викликало нездорову реакцію серед росіян. Після цього білявка вирішила запитати у співвітчизників, чи бува їм не перетиснуло пару звивин духовними скрепами?

Loading...