ЗМІ: У Донецьку під час перевантаження здетонував російський «гумконвой»

У Будьонівському районі Донецька караван машин з російською «гуманітарною» здетонував за невідомих обставин.

Джерело: Відомості

32-й «гуманітарний конвой» із Росії вчергове підтвердив постачання Кремлем російських терористів Донбасу, розповідає «Інформатор». 16 липня, приблизно о 10.45 стався незрозумілий інцидент: під час розвантаження «гуманітарки» на складах у Будьонівському районі по вулиці Баумана сталася серія вибухів. Ящики з боєприпасами почали підриватися під час їх сортування. Бойовики та МГБ, які прибули на місце, намагалися локалізувати поширення інформації про інцидент.

Кількість загиблих і масштаби збитків наразі не повідомляються, однак, за інформацією джерел з окупованих територій, інцидент на «гуманітарних складах» незабаром було локалізовано. Причини вибуху уточнюються.

Нагадаємо, що так звані «гуманітарні конвої» з Росії почали возити з літа минулого року. Більшість вантажу складали боєприпаси і мобільні крематорії для «переробки» трупів російських найманців. Після кожного прибуття «гуманітарного конвою» з Росії кремлівські терористи починали новий наступ або розкручували позиційні бої з новою силою.

Loading...