У Прикордонслужбі масово звільняють всіх причетних до контрабанди

У Держприкордонслужбі проводяться масові звільнення причетних до контрабанди співробітників як з керівного складу, так і на рівні середньої та низової ланки.

Джерело: Відомості

Про це в ході брифінгу повідомив прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян, передає «Остров».

«З метою ліквідації корумпованих зв'язків серед керівного складу регіонального управління та середньої ланки підрозділів прикордонної служби було прийнято ряд кардинальних кадрових рішень. Зокрема, призначено нового начальника Західного регіонального управління, замінено 2 заступники начальників регіонального управління по оперативно пошукової роботи, відсторонені 14 начальників відділів прикордонної служби і 260 військовослужбовців за контрактом», — повідомив спікер прикордонслужби.

«За матеріалами управління внутрішньої безпеки ініційовано 91 службове розслідування. За результатами службових розслідування в єдиний реєстр досудових розслідувань внесено повідомлення про 11 кримінальних порушення, вчинені прикордонниками», — додав він.

За інформацією Слободяна, вчора за підозрою в скоєнні злочину був узятий під варту терміном на 2 місяці колишній начальник Чернівецького прикордонного загону.

Loading...